Fundació Fita
Entropia a l'acadèmia. 1979-1998


06.02.20 _ 09.04.20

Exposició de dibuixos de demostració didàctica de Fita durant l’època d’Estudi d’Art. Del 6 de febrer al 9 d’abril de 2020.

Inauguració el 6 de febrer a 2/4 de 8 del vespre.

L’exposició s’acompanya d’una Jornada formativa i uns tallers pràctics, de títol LES DIDÀCTIQUES DE L’ART. EL LLEGAT DE L’ESTUDI D’ART FITA (1979-1998),  conformats amb l’objectiu de recordar i valorar les estratègies pedagògiques de l’Estudi d’Art Fita (1979-1998); plantejar la vigència i el potencial de les activitats docents i els conceptes treballats per Domènec Fita i les persones col•laboradores, a l’entorn de l’Estudi d’Art; estimular la reflexió i la discussió sobre diversos continguts artístics i de la seva didàctica a l’actualitat; proporcionar eines pel desenvolupament de l’expressió artística i la seva docència i engrescar a docents i participants a explorar les possibilitats comunicatives i estètiques dels materials plàstics i visuals.